Beton polimer

Betonul polimer face parte din categoria betoanelor decorative si este o tehnologie prin care se pot amenaja diferite suprafete, in marea majoritate fiind suprafete verticale dar, este folosit si pentru reconditionarea suprafetelor orizontale.

Betonul polimeric vertical sau amprentarea pe verticala este folosit la suprafetele verticale precum: socluri, garduri, pereti, contra-trepte,scari.

Se aseamana foarte mult cu betonul amprentat, atat prin culori, cat si prin formele imitate. Putem obtine diferite forme si modele ca: piatra iregulara, lemn, caramida.

beton polimer

Definitie produs

Betonul polimer decorativ este o combinatie speciala creata utilizand in proportii bine stabilite de materiale, precum: polimer lichid cu ciment, fibre elastice, pigmenti sau colorant intaritor, nisip si apa. Materialul obtinut este maleabil fiind usor de aplicat pe orice tip de suprafata : orizontala, verticala sau inclinata.

gard beton polimeric

Caracteristici

  • se aplica cu usurinta oriunde, pe orice tip de suprafata;
  • are o rezistenta foarte mare;
  • se intareste rapid;
  • are o textura deosebita;
  • este foarte estetic avand game variate de culori si modele;
  • se poate folosi pentru reconditionarea diferitelor suprafete;
  • este accesibil ca pret;
  • are perioada de executie scurta.

Cereti oferta de pret, gratuit! (Clic aici pentru detalii)

Betonul polimer este o solutie perfecta pentru toti cei care vor sa renoveze, sa reconditioneze sau sa amenajeze intr-un timp relativ scurt, fara a pierde din efectul, calitatea si durabilitatea formei naturale imitate.

Amprentarea pe verticala este o forma economica de amenajare a suprafetelor. Cu toate ca este accesibil ca pret, aceasta tehnica de amenajare exterioara este si durabila.

Rezultatul finit al utilizarii acestei tehnologii este reprezentat de un proiect modern, rezistent, rustic dar si incantator.

trepte in beton polimer

Culori

Cum spuneam, amprentarea pe verticala este asemanatoare cu cea pe orizontala si imprumuta de la aceasta majoritatea materialelor. Printre cele mai utilizate culori, avem: crem, gri, rosu, negru, maron, portocaliu etc.

culori beton polimer

Design

Design-ul obtinut in urma utilizarii culorilor si modelelor este foarte variat ca stil si putem obtine rezultate unice si personalizate. Modul de aplicare consta in intinderea pe o suprafata existenta din beton a unui strat de material colorat in masa, foarte rezistent, in grosime de 10-20 mm, ce poate fi amprentat.

Betonul polimer este aplicat rapid, rezistent si durabil. Este o solutie foarte avantajoasa, atat ca pret cat si ca rezistenta.

amprentarea pe verticala

De ce noi?

Echipa Beton Expert va ofera cele mai bune servicii de pavare si de reconditionare ale pardoselilor noi, deteriorate sau in curs de proiectare.

Exigenta proiectelor si experienta indelungata in domeniu ne-au perfectionat modul de lucru si ne-au determinat sa oferim servicii de calitate superioara la preturi accesibile.

Personalul este tanar, dinamic, exigent si calificat in arta solurilor decorative. Fiecare proiect este tratat cu maxima responsabilitate si grija.

Atentia sporita la detalii si eficienta in domeniu sunt doua trasaturi ce ne caracterizeaza. Firma noastra ofera in mod gratuit deplasarea la fata locului, crearea ofertei si sfaturile de realizare pentru noul proiect.

Oferta in mod gratuit! Fara angajament!

Contactati-ne prin Telefon sau prin e-mail (folosind formularul de mai jos).

Agent comercial: Adrian

Telefon: 0747-877-464

Cereti oferta de pret, gratuit! (Clic aici pentru detalii)