pardoseli 3d

Pardoseli 3D. Caracteristici. Utilizari. Executie.

Finisarea moderna a interioarelor, sau renovarea lor completa, merita sa includa cea mai moderna solutie in legatura cu aplicarea unei pardoseli.

Este vorba despre pardoseli 3D a caror functie estetica depaseste orice in materie de design interior, dar si din punct de vedere al durabilitatii.

Durabilitatea este data de includerea rasinii epoxidice in compozitia materialului care se pune in opera, material cu proprietati excelente in materie de rezistenta.

Ce este o pardoseala 3d?

O pardoseala 3D reproduce in trei dimensiuni modelul ales cu o veridicitate vizuala pregnanta, incat impactul asupra privitorului va fi foarte mare. In practica aceasta noua tehnologie va deschide intr-o maniera greu de obtinut in alte conditii perspectiva spatiului interior.

In plus va contribui esential la usurarea intretinerii curente si la asocieri cromatice deosebite cu restul amenajarii.

Cereti oferta de pret, gratuit! (Clic aici pentru detalii)

Utilizari pardoseli epoxidice 3d

Profesionistii recomanda montarea acestor pardoseli 3D in orice spatiu rezidential, comercial, pnetru servicii, in ateliere pentru industrie usoara ori spatii pentru birouri.

In functie de destinatia spatiului modelele 3D pot fi alese cu dedicatie pentru mentinerea unui tonus deosebit pe toata durata utilizarii interioarelor in cauza.

Cele mai multe dintre locatiile interioare cu potential perfect pentru montarea de pardoseli epoxidice 3d sunt prezentate in continuare:

 • Spatii rezidentiale
 • Spatii comerciale
 • Spatii medicale
 • Spatii pentru servicii diverse
 • Spatii de recreere colectiva
 • Spatii pentru birouri
 • Spatii pentru sali de expozitie, conferinte, distractie.
 • Spatii pentru industrie usoara.
 • Living, dormitor, baie, bucatarie.
pardoseala 3d pentru living

Caracteristici

Aceste pardoseli 3D vor prelua toate caracteristicile de calitate si rezistenta la diverse tipuri de stres pe care le ofera pardoselile pe baza de rasini epoxidice si cele pe baza de rasini poliuretanice.

Prin urmare, caracteristicile lor comune sunt evidentiate aici:

 • Rezistenta la socuri si trafic intens.
 • Rezistenta la umezeala.
 • Rezistenta la abraziune sau substante chimice.
 • Rezistenta la zgarieturi si frecari.
 • Dedicate pentru un design deosebit.
 • Intretinere economica prin curatare rapida.
 • Reparatii usor de realizat.
 • Utilizare ani la rand.

Cereti oferta de pret, gratuit! (Clic aici pentru detalii)

Mod executie

Pentru punerea in opera a modelului dorit de pardoseli 3D o echipa profesionista verifica suportul, pregateste materialul, realizeaza aplicarea si sigileaza stratul turnat. Sunt etape ce vor fi detaliate in cele ce urmeaza.

Verificare si amorsare suprafata pentru aplicare

Este etapa de strat a procedurilor de aplicare pentru o pardoseala 3D. Lucrarile presupun o verificare atenta a starii suportului si cand este necesar aducerea sa la planeitate si consistenta solida.

Se pot realiza chituiri ale fisurilor, sau completari cu mortar cand exista desprinderi din suprafata. Amorsarea se face cu o solutie specializata pentru obtinerea unei prize de calitate cu materialul urmator.

Tipul amorsei se alege si in functie de starea suportului ce poate fi mai mult sau mai putin absorbant.

Aplicarea stratului suport

Un prim strat cu proprietati autonivelante si cu componenta epoxidica are rol de a pune in evidenta orice imperfectiune pe suprafata aflata in lucru.

Cand acest strat este uscat este momentul observarii neregulilor pe suprafata. Se vor realiza lucrari de slefuire amanuntita.

Doar o curatare temeinica prin aspirare se poate aplica al doilea strat autonivelant. Acest strat are aceeasi compozitie ca si primul.

Este posibil ca unele materiale profesionale, precum si starea suportului, sa permita aplicarea unui singur strat.

Intinderea materialului imprimat cu efect 3D

Este folosit un material tip folie, cu proprietati speciale, care a fost in prealabil imprimat cu imaginea selectata de client. Atat timp cat etapa anterioara este realizata perfect, aplicarea acestui material se realizeaza relativ simplu.

Este necesara in schimb experienta echipei si dotarea cu scule specifice. Se va lucra exclusiv cu folie de cea mai buna calitate, lucru care permite o manevrare facila si corectii usor de realizat.

Manevra de sigilare a suprafetei acoperita cu stratul imprimat 3D

Scopul operatiunii este de a obtine o protectie completa a materialului aplicat anterior. Cand suprafata este 100% plana, grosimea acestui strat se poate aprecia cu usurinta pentru ca efectul 3D sa fie maxim.

Materialul de sigilare este tot o solutie epoxidica sau poliuretanica perfect transparenta. Prin obtinerea unei planeitati perfecte la pasul doi, stratul de sigilare va prelua la randu-i aceasta stare, fara a exista distorsionari ale imaginii 3D.

Aplicare strat suplimentar pentru protectie podea 3D

Este vorba despre un ultim strat al carui finisaj poate fi ales mat sau lucios. Pe langa aspectul final, acest strat dezvolta rezistenta la abraziune a suprafetei.

Pentru si mai multa siguranta este disponibila si o ceara care acopera eventualii pori pentru evitarea depunerilor de orice fel.

Tipuri de pardoseli 3d

In functie de modul in care vor fi utilizate puteti alege pardoseli 3D care sa raspunda cu exectitate nu doar estetic, ci si practic la activitatea pe care o desfasurati.

Prezentam in continuare cele doua variante disponibile care se deosebesc prin tipul de rasina ce este inclusa in stratul aplicat.

Podea 3d cu rasina epoxidica

Daca alegeti pardoseli epoxidice 3D, va puteti astepta la o suprafata impecabila din punct de vedere estetic. Practic, aceste tipuri de pardoseli se vor comporta foarte bine in cazul traficului intens si a eventualelor actiuni neprietenoase legate de caderea unor corpuri grele, frecari repetate sau actiunea materialelor chimice corozive.

podea epoxidica 3d

Pardoseala 3d cu rasina poliuretanica

Dupa primirea in utilizare a unei pardoseli poliuretanice 3D, veti folosi un suport cu proprietati de elasticitate foarte bune. Este una dintre cele mai recomandate variante de podea 3D care imbina designul deosebit ce-l poate impartasi cu spatiul, cu nivelul foarte bun de aderenta pe care il veti solicita exact asa cum va este necesar.

podea cu rasina poliuretanica in 3d

Proiecte finalizate

De ce sa le alegeti?

Oricine va intra in contact direct cu aceste pardoseli 3D va fi pe loc impresionat de aspectul efectului tridimensional al modelului peste care se calca. Asocierea intre functionalitatea unei incaperi si designul pardoselei completeaza intr-o maniera estetica aparte intrebul ansamblu al constructiei.

Datorita tehnologiei si materialelor profesionale care sunt implicate in realizarea acestor pardoseli cu imagini 3D, pretul este jutificat. De regula stabilirea pretului se realizeaza dupa inspectarea locatiei in care se solicita montarea acestor pardoseli.

Asadar, atunci cand doriti sa detineti un spatiu cu totul iesit din vechile tipare ale pardoselilor din gresie, parchet, sau chiar marmura, optati pentru aceasta varianta noua de podea 3D cu potential excelent in privinta designului si utilizarii pe termen indelungat.

Oferta in mod gratuit! Fara angajament!

Contactati-ne prin Telefon sau prin e-mail (folosind formularul de mai jos).

Agent comercial: Claudiu

Telefon: 0774-427-914

Cereti oferta prin formularul de mai jos.

  UrgentPeste 2 saptamaniPeste 1 lunaPeste 3 luniNedefinit