pardoseli epoxidice

Pardoseli epoxidice. Tipuri. Utilizari. Avantaje.

Despre pardoseli epoxidice se vorbeste tot mai des in mediul arhitectilor pentru ca acest produs distribuie o serie de calitati ce nu ar putea fi obtinute prin alte metode si cu alte materiale clasice pentru pardoseli.

Definitie

Pardoseala epoxidica se remarca inainte de orice prin duritate si un raspuns foarte bun la uzura de orice fel. La acest beneficiu se adauga impactul deosebit de bun pe care il vor avea din punct de vedere estetic.

Se pot solicita montari de podea epoxidica in diverse culori, nuante sau chiar modele, prin urmare nu doar mediul industrial va fi principalul beneficiar, ci si oricare alta locatie la interior sau exterior unde este necesar un suport durabil si simultan estetic.

Cereti oferta de pret, gratuit! (Clic aici pentru detalii)

Utilizari

Aria de utilizare pentru pardoseli epoxidice este suficient de larga incat sa cuprinda domenii cu activitati variate atat in plan comercial, industrial, cat si rezidential.

Pe cele mai multe dintre acestea le vom enumera in continuare ca potentiale beneficiare de pardoseli de acest tip:

 • Hale si depozite industriale.
 • Sali de sport, bazine de inot, sali polivalente.
 • Parcari interioare sau exterioare.
 • Magazine, centre de relaxare, spatii pentru servicii diverse.
 • Centre de sanatate, spitale, policlinici, cabinete medicale individuale.
 • Locuri de relaxare in gradini, alei in gradina, garaje.
pardoseala epoxi

Avantaje pardoseli epoxidice

Intreaga gama de pardoseli epoxidice ofera beneficiarului un set constant de beneficii pe care se poate baza. Fiecare dintre cele enumerate aici puncteaza cate un avantaj, iar prin cumul sunt imposibil de regasit la un alt produs:

 • Rezistenta la impact.
 • Rezistenta la coroziune chimica.
 • Rezistenta la frecare sau zgariere.
 • Rezistenta completa la umezeala.
 • Potential excelent in privinta alegerii designului.
 • Potential termoizolant foarte bun.
 • Intretinere cu costuri reduse prin curatare usoara.
 • Reparatii sau completari ieftine si usor de realizat.
 • Fiabile pe termen lung.
 • Pret pardoseli epoxidice convenabil si rapid amortizabil.
sol rasina epoxidica

Mod executie

Etapele de lucru, utilajele cu care se actioneaza si manopera sunt la nivel profesional. Este singura varianta prin care se pot preda in utilizare pardoseli epoxidice de calitate.

Principalele etape sunt prezentate in continuare:

 • Lucrari pregatitoare – se realizeaza in conformitate cu starea in care se afla suportul pe care urmeaza sa se realizeze pardoseaua epoxidica. Manopera se refera la etape de slefuire si frezare mecanizate, dar si unele reparatii punctuale pentru aducerea la nivel a eventualelor gauri ori fisuri.
 • Lucrari de amorsare a suprafetei – se aplica un prim strat de rasina epoxidica ce reprezinta amorsa.
 • Lucrari de aplicare a stratului de baza – acest strat are o grosime variabila in functie de proiect si in functie de cerinte va fi completat prin inserarea de materiale specifice (fulgi colorati sau cuart colorat) pentru decorarea suprafetei.
 • Lucrari de sigilare a suprafetei – se aplica un strat sigilant ce poate avea diferite caracteristici estetice – transparent, color, mat sau lucios. Textura se alege in functie de necesitati si poate fi de tip neted, striat sau antiderapant.

Cereti oferta de pret, gratuit! (Clic aici pentru detalii)

Tipuri de pardoseli

Tehnologiile de finisare pentru pardoseli epoxidice ofera o varietate completa de produse finale ce pot fi alese drept suport in aplicatii industriale, comerciale, sau rezidentiale.

Fiecare tehnologie de punere in opera defineste un anumit tip de pardoseala epoxidica, astfel ca optiunile sunt diferite, asa cum urmeaza.

Pardoseala epoxidica autonivelanta

Aceasta tehnologie este recomandata pentru montarea de pardoseli industriale epoxidice cand suportul este deteriorat si necesita o aducere la nivel. Noua suprafata va deveni neteda, fara imibinari sau rosturi si va fi foarte simplu de intretinut.

pardoseala epoxidica autonivelanta

Caracteristici

Este usor de pus in opera si de obtinut o planetitate adecvata cu utilizarea ulterioara. Se pot aplica diverse culori cu vopsea epoxidica pentru pardoseala pe diferite suprafete, in scop de atentionare sau delimitare a unor zone de lucru.

Utilizarea

Este ideala pentru renovari ale pardoselilor industriale, dar si pentru lucrari noi.

Podea epoxidica multistrat

Tehnologia este aplicata atunci cand conditiile permit, sau chiar este necesara ridicarea nivelului cu ajutorul acestor pardoseli industriale epoxidice. Punerea in opera este similara cu cea prezentata anterior, cu specificatia ca se va monta mai mult de un strat.

rasina epoxidica multistrat pentru zona industriala

Caracteristici

Se mentin caracteristicile ample pentru un suport durabil si stabil in timp. Estetic poate fi optimizat prin includerea de materiale colorate care diversifica sau marcheaza anumite zone din suprafata montata.

Utilizare

Se califica foarte bine pentru utilizari in domenii de activitate comerciala, industriala sau spatii pentru servicii si divertisment.

Pardoseala cu mortar

Cu aceasta tehnologie se vor obtine pardoseli industriale epoxidice cu un grad ridicat de duritate. O astfel de podea epoxidica contine o rasina epoxidica pentru pardoseli care imprima intregii suprafete caracteristici superioare de rezistenta la impact si la actiuni chimice. Este dedicata pentru reparatii capitale, fiind o punere in opera cu structura inalta.

Caracteristici

Raspunde excelent la actiuni de trafic greu repetat si oboseala reprezentata de abraziune, zgarieri repetate, sau scurgeri de agenti chimici.

Utilizare

Isi revenidica utilizarea in aproape toate domeniile industriale care lucreaza cu materiale si utilaje grele, precum si in spatii cu trafic auto si pietonal foarte ridicat.

Pardoseala cu particule de cuart

Prin mixarea particulelor de cuart cu o rasina epoxidica pentru pardoseli care vine cu performante deosebite, se atinge un rezultat ce ofera in exploatare o pardosea cu proprietati multiple.

Amestecul confera simultan un plus de rezistenta la sarcini dure si un aspect estetic special gratie culorii particulelor de cuart alese.

Caracteristici

Se remarca prin impactul inedit pe care il are in designul spatiului, precum si prin extinderea proprietatilor ce o fac impermeabila si rezistenta la actiunea razelor UV.

Utilizari

Acest tip de pardoseli industriale epoxidice se vor comporta fara exceptie la fel de bine in centre comerciale, in zone de productie, in spatii exterioare pentru parcari, in locatii domestice pentru zonele de relaxare sau ca suport pentru ateliere personale.

Pardoseala epoxidica cu fulgi colorati

Tehnologia de realizare a acestui tip de pardoseli industriale epoxidice include amestecarea fulgilor colorati in aceasta vopsea epoxidica pentru pardoseala.

Scopul este legat de obtinerea unei  finisari a suprafetei in culori multiple, incitante, fara a fi necesara aplicarea unui strat special. Varietatea, textura, culorile si dimensiunile acestor fulgi colorati este practic nelimitata.

rasina epoxidica cu fulgi colorati

Caracteristici

Este cea mai pregnanta vizual dintre pardoselile epoxidice pe care o puteti comanda si are incluse toate beneficiile acestei variante de acoperire a pardoselilor.

Utilizare

Este des utilizata pentru acoperirea zonelor de acces si tranzit din mall-uri, spatii de acces in firme, sali de conferinte sau expozitii, dar si pentru dotarea culoarelor si receptiilor stabilimentelor medicale sau pentru alte servicii.

De ce sa alegeti acest produs?

In functie de tehnologia de punere in opera pe care o veti alege pentru montarea de pardoseli epoxidice veti primi la pachet un produs extrem de durabil, dar si un pret pardoseli epoxidice foarte convenabil.

Exploatarea oricarui model de pardoseli prezentate se poate extinde la cel putin 10 ani. Pentru detalii in aceasta privinta, profesionistii sunt primii pe care trebuie sa-i consultati.

Oferta in mod gratuit! Fara angajament!

Contactati-ne prin Telefon sau prin e-mail (folosind formularul de mai jos).

Agent comercial: Claudiu

Telefon: 0774-427-914

Cereti oferta prin formularul de mai jos.

  UrgentPeste 2 saptamaniPeste 1 lunaPeste 3 luniNedefinit